Om oss

Varmt välkomna önskar vi såväl gamla som nya kunder till Johannesplan 1, Salong & Studio.

Den passion, ödmjukhet och nyfikenhet som funnits med genom hela vår resa med Salong F&M lever i allra högsta grad vidare i vår nya verksamhet. Just nu pågår en renovering av de vackra lokalerna som vi verkat i sedan 2008 och som besökts av ett stort antal gäster, kunder och vänner genom åren.

Vi har utforskat och vuxit tack vare er som besökt oss men även tack vare att vi haft medarbetare som delat våra värdeord. Att arbeta med ett kreativt yrke, som vi gör, innebär att ständigt befinna sig i förändring och att vara öppen för det. Det är detta som sker nu, vi kliver vidare in i förändring.

Matthias har påbörjat ett nytt och spännande samarbete med salong Haven på Östermalm och han kommer fortsättningsvis även att skapa fantastiska Headpieces by M.

Hannah, Robert, Jessica, Malin och Ellinor kommer att finnas i nya härliga lokaler vid Stureplan. Salongen heter Étoile hair. Eva jobbar en vecka/mån i Stockholm på Salong Grey.

På Johannesplan 1 är det vi, Fredrik, Emma, Alex, Eden, Vanessa, Thomas och Maria som fortsatt tar emot er med ny inspiration men med samma höga ambition av service som förut. Och numera heter salongen vid Johannesplan 1 just det, Johannesplan 1.

Salong F&M tackar för sig, bugar och bockar för alla fina år ihop och önskar alla massor med framgång med sina nya projekt!